Onderwerpen

3e termijn bs De Octopus

september 24, 2020 No Comments

Voor het derde jaar op rij, mag ik coachen op De Octopus. Wat een luxe! In het voorjaar kreeg het hele team een mooie training van Monique Fischer.

De training stond geheel in het teken van reflecteren. Maar ja, van coachen kwam het helaas niet, vanwege corona. Gelukkig kunnen we nu de draad weer oppakken. Dat doen we door in een cluster3/4-bijeenkomst het vragen stellen opnieuw te oefenen. De nieuwe schoolleider schuift ook aan. Daarmee geeft hij blijk van betrokkenheid en dat geeft mij dan weer een goed gevoel en vertrouwen in dit traject.

coaching groep 3

De juffen van groep 3 beginnen hun succesvolle procesgerichte lessen in een doorgaande leerlijn te plaatsen. Laat Maar Zien is voor hen de basis en door te kijken naar de SLO doelen, ontdekken ze welke technieken nog niet aan bod zijn gekomen vorig jaar. De komende weken, gaan we de Eigen Leerlijn aanvullen met lessen waarin textiel, digitale media en 3D worden aangeboden. Ik kijk uit naar de voorstellen van de juffen. Op welke manieren gaan ze betrokkenheid uitlokken? Hoe maken ze experiment mogelijk? Welke vragen gaan ze stellen zodat er sprake is van echte reflectie?

No Comments

Leave a Reply

×