Inschrijven voor…

Geplaatst op augustus 4, 2019

SCHETSBOEKLESSEN

Aan goede voornemens doen wij het hele jaar door. Het is dus toeval dat juist deze reeks schetsboeklessen start in januari 2020. Maar mooi is het wel. Want dit is een reeks lessen met betekenis. Heel persoonlijk. En jij gaat daar zelf voor zorgen, door je droom/wens met ons te delen. Met je eigen doel ga je aan de slag. Je krijgt van ons opdrachten, die je helpen stappen te zetten in het verwezenlijken van je doel. Concreet, maar wel beeldend, dus met alle inspirerende materialen die Het Handvaardigheidslokaal je biedt.

Schrijf je nu in voor 6 zaterdagen van 11.00-13.00 en van 14.00 tot 17.00 uur met een lunchpauze waarbij we voor een vegetarische soep zorgen.

zaterdag 25 januari, 8 februari, 22 februari, 7 maart, 21 maart, 4 april

Zorg voor kleding die tegen een drupje kan en neem een eigen blanco schetsboek mee. De eerste bijeenkomst ontvang je de Handleiding Werken met een OnderZoekBoek.

Investering: € 300,- incl materialen en koffie/thee/koekje

Bereikbaarheid: Sectie C is gevestigd aan de Daalakkersweg 6 (slagboom voorbij) en ons atelier is te vinden in hal 6 (staat groot op de gevel). Daar zullen we je bij de ingang ontvangen.

Dan ontvang je per mail aanvullende informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie